“Helena Bay Lodge” Yaşam Standartlarıyla Zirvede Yer Alan Yeni Zelanda’nın Son Harikası…

Bütünüyle aşık olunası ve yaşanılası bir Pasifik ülkesi olarak karşımıza gelen Yeni Zelanda, özellikle de Waitomo Mağaraları, Tongariro Ulusal Parkı, Huka Şelalesi ve Hot Water gibi doğal güzellikleriyle yılda milyonlarca turisti kendisine hayran bırakıyor. Ayrıca dünyanın en ilginç otelleri arasında ilk sıralarda yer alan Hobbit Butik Otel gibi Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden ilham alınan, lüks ve farklı tarzlardaki tesisleriyle de misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Şimdi ise bu görülmeye değer Güney Pasifik adası, Helena Bay Lodge adı verilen kusursuz bir tesis ile güzelliğine güzellik katıyor.

Rus çelik patronu Alexander Abramov, Yeni Zelanda topraklarındaki güzelliğinin açılışını resmi olarak yaptı. Halihazırda oldukça etkileyici bir arazi üzerine yerleştirilen bu eşsiz yapının tamamlanması, tamı tamına 50 milyon dolara mal oldu. Helena Bay Lodge adı verilen bu enfes tesis, ülkenin en güzel sahil şeridine inşa edildi. 10 kişilik kapasiteye sahip olan iki olağanüstü konuk villasıyla konforlu bir konaklama imkanı sunan Helena Bay Lodge, Güney Pasifik Okyanusu’nun etkileyici manzarasını da misafirleriyle paylaşıyor.

Seyahat sevenlerin mutlaka görmesi gereken ülkeler listesinde ilk sırada bulunan Yeni Zelanda’nın en güzel ve en seçkin bölgelerinden bir tanesine yerleştirilen Helena Bay Lodge, 324 hektarlık yemyeşil ve huzur dolu bir sahil şeridi ile çevrelenmiştir. Kusursuz Yeni Zelanda tesisinde konakladığınız süre boyunca Michelin yıldızlı Don Alfonso 1890 ekibinin elleriyle hazırlamış olduğu enfes tatlar eşliğinde bu güzel manzarayı çok daha keyifli hale getirebilirsiniz. Avrupa tarzıyla donatılan bu göz alıcı köşkte ayrıca tenis, tırmanış, bisiklet ve kürekli sörf gibi daha birçok macera dolu aktiviteyi de gerçekleştirebilirisiniz. Aynı zamanda özel bir Agusta Westland AW109 S Grand helikopter ile bu büyüleyici bölgeyi detaylı bir şekilde keşfedebilir ya da tam donanımlı masaj ve buhar odalarında kusursuz bir şekilde rahatlayabilirsiniz.

Helena Bay Lodge adındaki bu Güney Pasifik harikası, bünyesinde barındırmış olduğu beşer süit odadan oluşan villalarında kusursuz bir doğa manzarasına ulaşabilmenizi sağlıyor. Ayrıca büyük bir kütüphaneye, etkileyici bir bakım merkezine, soğuk dalış havuzuna ve spor merkezine de ev sahipliği yapan bu köşkte tek başınıza konaklamak istiyorsanız gecelik en az 1750 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Ancak iki kişilik konaklama istediğiniz takdirde gecelik 2100 dolarlık başlangıç fiyatı ile bu enfes tesis, sizlere hizmet veriyor.

Cennetin yeryüzü şubesi olarak sakinlerini ve ziyaretçilerini büyüleyen Yeni Zelanda, rüya gibi tesisleriyle de bu büyüyü çok daha eşsiz hale getiriyor. Helena Koyu’nun güzelliklerini misafirleriyle paylaşan Helena Bay Lodge tesisi lüks imkanlarının yanı sıra, yerleştirildiği bölge itibariyle de huzurlu ve konforlu bir tatil olanağı sunuyor.

Kaynak: Boss Life Dergi