Trust Wallet Nedir?

Daha çok kişi Kripto paraları ve merkeziyetsiz uygulamaları kullanmaya başladıkça, bunlara erişmek için basit ve güçlü yolların olması her zamankinden daha önemli hale geldi. İster yatırım,  ister ödeme yapma ya da DApp’ler kullanımı gibi farklı ilgi alanlarınız olsun, farklı aktiviteler için farklı çözümlerin olması çok kısa sürede çok zahmetli hale gelebilir. İşte bu noktada Trust Wallet gibi kullanım kolaylığı sunan hepsi bir arada paketler size yardımcı olur. 

Geleneksel finansal piyasaların aksine kripto dünyası hiçbir zaman uyumaz. Değişken bir doğaya sahip olduğu için bu dünyada koşullar anında değişebilir. İşte bu yüzden kaynaklarınıza erişiminizin sürekli ve kesintisiz olması gerekir. Tamamen merkeziyetsiz olan Trust Wallet, token ve coinlerinizi idare edebilmeniz için size basit bir uygulama verir ve aynı zamanda özel anahtarlarınızın kontrolünün tamamen sizde olmasını sağlar. Trust ile piyasadaki tokenların büyük çoğunluğunu depolayabilirsiniz ve her an yeni projeler ve blokchainler de kullanılabilir olanlara eklenmekte. Trust’s Universal Wallet (ya da çoklu-coin wallet) tüm varlıklarınız için size bir yedekleme hakkı tanıyarak cüzdan idaresini basitleştirir. Ve tabiki de Trust merkeziyetsiz borsalar ile gayet başarılı şekilde çalışır. 

Trust Wallet merkeziyetsiz internetin Dapp’larını sorunsuz bir şekilde ve güvenle keşfetmenize izin veren dahili bir Web3 browser içerir. Blokchain yeni ve komplike bir teknoloji olduğu için Trust Dapp Marketplace’e size yol göstermesi konusunda güvenebilirsiniz. Burada titiz kalite ve güvenlik standartlarına uyan merkeziyetsiz uygulamalar bulunur ve en üst seviyede performans göstermek için optimize edilmişlerdir.  Binance üzerinden işlem yapmak için buraya tıklayarak üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Binance ile birlikte, Trust Wallet pazar takibi, özel ağlar, test ağları, bağımsız DEX ve Binance’in altyapısı ile derin entegrasyon gibi heyecan verici yeni özellikler üzerinde çalışmaktadır. Kripto için olasılıklar sonsuzdur ve Binance’in resmi cüzdanı olan Trust wallet ile herkes bunun bir parçası olabilir. 

Kaynak: Binance