Yunanistan Port Heli Sahilinde Eşsiz Bir Tatil Köyü “Nikki Beach Resort Spa”

Ege Denizi’nin batısında yer alan Argolis Körfezi’nin 50 kilometrelik sahil şeridi üzerinde yer alan Porto Heli

Ege Denizi’nin batısında yer alan Argolis Körfezi’nin 50 kilometrelik sahil şeridi üzerinde yer alan Porto Heli’nin incisi Nikki Beach Resort&Spa,
hem konumlandırıldığı büyüleyici yerleşkesiyle hem de bünyesinde barındırmış olduğu etkileyici konaklama imkanlarıyla misafirlerini baştan çıkarıyor. Şimdi dilerseniz etkileyici bir yapıya sahip Nikki Beach Resort&Spa tesisine birlikte bir göz atalım.

Komşu ülke Yunanistan’ın büyüleyici sahillerinde kusursuz bir tatil deneyimi yaşanmak istendiğinde,

akla ilk olarak dünyanın en güzel adaları arasında bulunan Santorini ve Mikonos (Mykonos) plajları gelir.

Ancak başlı başına bir turizm cenneti olan Yunanistan, seyahatseverler tarafından pek fazla bilinmeyen tatil beldelerinde de cenneti, misafirlerinin ayaklarına seriyor.

Ege’nin berrak sularına kıyısı bulunan Argolis şehrindeki Porto Heli kıyı köyü bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir tesise ev sahipliği yapıyor.

Merkeze sadece 1.5 km uzaklıkta olan Nikki Beach Resort&Spa, denize sıfır konumuyla ve etkileyici olanaklarıyla Yunanistan’ın saklı kalmış güzelliklerinden bir tanesidir.

Beş yıldızlı bir tesis olan Nikki Beach, ayrıca güzeller güzeli Anabolu şehrine, Epidavros antik tiyatrosuna ve Kosta limanına da oldukça yakın bir konuma sahiptir.

Atinalıların genellikle hafta sonu kaçamağı için tercih ettikleri Porto Heli, huzur dolu mavilikleri, kumsal plajları ve yemyeşil tepeleriyle büyüleyici bir doğal cennettir. Mora Yarımadası’nın doğu sahillerindeki Porto Heli kıyı köyüne yerleştirilmiş Nikki Beach Resort&Spa, Mykonos Grand Hotel kadar olmasa da oldukça lüks bir tesis olarak hizmet vermektedir.

66 adet konforlu sahil kenarı süitiyle Porto Heli’nin en iyi oteli olarak kabul görülen Nikki Beach Resort&Spa, konuklarına tamamıyla 5 yıldızlı lüks bir otel imkanı sunmaktadır.

Eğlence duvarlarının yanı sıra geniş banyolar ve ayarlanabilir ışıklandırma sistemleriyle de etkileyici bir konaklama deneyimini misafirleriyle buluşturuyor.

Nikki Beach adındaki bu eşsiz tatil köyü, hem yerel hem uluslararası hem de Japon mutfağına özgü lezzetlerin servis edildiği restoranlarının yanı sıra çeşitli kokteyllerin hazırlandığı barlarıyla da misafirlerine keyifli bir tatil imkanı sunuyor.

Bu özelliklerinin yanı sıra limuzin servisi ve döviz bozdurma hizmetleri gibi birbirinden etkileyici kolaylıklar da sağlayan Nikki Beach, çeşitli boyutlardaki yüzme havuzlarıyla da konuklarının serinleyerek, keyifli vakitler geçirmelerine olanak tanıyor.

Doğal güzellikleriyle hayranlık uyandıran bir ülke olan Yunanistan, özellikle de eşsiz sahilleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kaynak: Boss Life Dergi