Binance Madencilik Hesabı Nedir ve Nasıl Oluşturulur?

Binance Madencilik Hesabı Nedir ve Nasıl Oluşturulur?
Binance Madencilik Hesabı Nedir ve Nasıl Oluşturulur?

Binance Pool, madencilerin gelirlerini artırmaları için tasarlanmış kapsamlı bir hizmet platformudur. Binance Pool’a katılmak amacıyla madencilik ekipmanınızı yapılandırmak ve bağlamak için bir Madencilik Hesabı oluşturmanız gerekir. 

Kişisel ihtiyaçlarınıza göre birden fazla Madencilik Hesabı oluşturabilirsiniz. Şu anda her kullanıcı en fazla 100 adet Madencilik Hesabı oluşturabilir. 

Madencilik Hesabı nasıl açılır?

1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [Finans] – [[Binance Pool]] bölümüne gidin. [Madencilik Hesabı] ögesine tıklayın.

2. Bir pencere açılacaktır. Madencilik Hesabınız için bir ad girin ve bu hesap için kullanacağınız madenciyi seçin. Kendiniz için bir bilgi notu da girebilirsiniz. Sonrasında, [Oluştur] tuşuna tıklayın.

3. Çeşitli kurulum örnekleriyle birlikte, madencilerinizi Binance Pool’a nasıl bağlayabileceğinizle ilgili bir rehber göreceksiniz. 

Lütfen dikkate alınız: 

1. Madencilik hesapları silinemez.2. Madencilik hesaplarının adı değiştirilemez.3. “Hesap zaten var” uyarısı, ilgili madencilik hesap adının diğer kullanıcılar tarafından kullanılmakta olduğu anlamına gelir. Hesabınız için lütfen başka bir ad seçin. (örneğin hesap adının sonuna 1234 veya abcd ekleyebilirsiniz)

Kaynak : Binance